Seks melayu chatting Sex chat both way free girls

Posted by / 04-Mar-2019 06:09

Seks melayu chatting

” (Aku tak berupaya menyembunyikan muka geram, sakit hati, marah dan kecewa aku)Pn. Kalau benda ni terkena kat sedara mara Puan, tentu Puan akan buat sedaya upaya untuk tukarkan mereka kan! Tentu sikit sebanyak termasuk dalam bidang tugas Puan…” Sambil tu aku serahkan salinan surat aduan 3 muka yang sudah aku poskan ke Pengarah KKM. Satu senyuman sinis atau suka melihat gelagat aku yang tengah frust. Bukankah kat situ tertulis proses pertukaran staff haruslah dibuat dalam masa 2 bulan!

”Aku, “Berkenaan pertukaran isteri saya, Juru pulih Cara kerja dari Hospital Kota Bahru ke Hospital Putrajaya.”Kerani, “Ohh… Saya nak tahu tentang kedudukan permohonan tukar isteri saya itu.” Sambil itu aku terangkan permohonan sejak Januari dan sehingga kini belum ada sebarang tindakan oleh KKM. Kita kena tunggu lepas mesyuarat baru dapat buat keputusan.”Aku, “Mesyuarat? Takkan selama 5 bulan tak jumpa satu hari untuk buat meeting. Boleh terangkan kepada saya apa prosedur untuk pertukaran? Bukankah isteri saya sudah ada pengganti untuk bertukar suka sama suka dengan kawannya dari Putrajaya? Kota Bahru sedang kekurangan kakitangan, terutamanya Jurupulih Carakerja. Sekarang beban kerja isteri saya bertambah, terpaksa cover lebih kerja. Tapi permohanan isteri Encik sedang diproses…”Aku, “Berapa lama lagi nak tunggu?

Seks melayu chatting-80Seks melayu chatting-81Seks melayu chatting-16

Jawatan inipun hanya sebagai eksekutif pentabiran sahaja setelah aku menjadi penganggur terhormat dengan memegang ijazah dari sebuah universiti tempatan. Ada dua amanah dan tanggung jawab yang dituntut dari ketua keluargaku-ayah dan ibu.